اقامه نماز شهید اسماعیل هنیه توسط آیت الله خامنه ای

آیت الله سید علی خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی ایران بر پیکر شهید اسماعیل هنیه نماز اقامه کرد.
پس از شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس براثر حمله تروریستی در تهران، نماز او در تهران برپا شد.
در مراسم تشییع جنازه شهید که در میدان تهران برگزار شد، صدها هزار نفر از ایرانی های شرکت کردند. صدها هزار نفر از مردم ایران که عکس هنیه را حمل می کردند، رژیم اشغالگر را تلعین کردند.
در مراسم تشییع جنازه هنیه به همراه مسئولین حماس پسر اسماعیل هنیه نیز شرکت کرد.
آیت الله سید علی خامنه ای، رهبر انقلاب اسلامی ایران بر پیکر شهید اسماعیل هنیه نماز اقامه کرد. پس از اقامه نماز، رهبر ایران با مسئولین حماس دیدار کرد. (ILKHA)
هشدار حقوقی: تمامی حقوق اخبار، عکس ها و فیلم های منتشر شده متعلق به İlke Haber Ajansı Basın Yayın San می باشد. تجارت مانند. تحت هیچ شرایطی نمی توان از تمام یا بخشی از اخبار، عکس ها و فیلم ها بدون قرارداد کتبی یا اشتراک استفاده کرد.
حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه بار دیگر غیرنظامیان را هدف قرار داد. به گزارش منابع درمانی در غزه، از ساعات ابتدایی امروز در پی حملات مختلف، دستکم ۲۰ فلسطینی به شهادت رسیده و شمار زیادی نیز زخمی شدهاند.
وقف دوستداران پیامبر (ص)، به مجله لمان که حضرت محمد مصطفی (صلیالله علیه و آله وسلم) و حضرت موسی (علیهالسلام) را بهصورت توهینآمیز کاریکاتور کرده بود، به شدت واکنش نشان داد. در بیانیه این انجمن تأکید شده است که حملات به ارزشهای مقدس، به شکل سیستماتیک ادامه دارد و در برابر چنین توهینهایی سکوت نخواهند کرد.
رژیم اشغالگر صهیونیستی صبح امروز بار دیگر به غیرنظامیان فلسطینی که در انتظار کمکهای انسانی بودند، حمله کرد.
رژیم صهیونیستی که حملات خود به نوار غزه را ادامه میدهد، از صبح روز گذشته با بمباران مناطقی مختلف، دستکم ۹۷ فلسطینی را به شهادت رساند. در میان شهدا، غیرنظامیان آواره و افرادی که در انتظار کمکهای انسانی بودند نیز حضور داشتند. صدها نفر نیز در این حملات زخمی شدند.