Ramanlı kardeşlerden Gazze'ye anlamlı yardım

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı'nın kızları Ayşe Zelal (5) ve Zeynep Delal (8), bayramda topladıkları harçlıklarını Gazze'de zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerine ulaştırılmak üzere Batman Umut Kervanı'na teslim etti.
Minik yaşlarına rağmen gösterdikleri bu büyük duyarlılıkla takdir toplayan Ramanlı kardeşler, sevinçlerini paylaşarak yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneğini sergilediler.
Umut Kervanı Batman Derneği üyesi Rıdvan Üzümcü, bu anlamlı davranışın toplumda yardımlaşma bilincinin küçük yaşta nasıl yerleşebileceğini gözler önüne serdiğini belirtti.
Bu örnek davranışlarıyla topluma ve yaşıtlarına örnek olan Ayşe Zelal ve Zeynep Delal'in bu bilinçle yetiştirilmesinde büyük rol oynayan ebeveynlerine de teşekkür eden Üzümcü, "Minik yavrularımızın bu anlamlı davranışı bizleri çok duygulandırdı. Bu, sadece bir yardım değil; aynı zamanda vicdan, merhamet ve insanlık dersi niteliğinde. Böyle evlatlar yetiştiren ailelerini de canı gönülden tebrik ediyoruz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda en az 67 Filistinli şehit oldu. Yardım bekleyen sivillerin üzerine ateş açıldı, evler, çadırlar ve sığınma merkezleri hedef alındı.
Gazze kıyılarında balıkçılığı tamamen yasaklayan siyonist rejim, aç bırakılan Filistinlilerin denize bile ulaşmasını engelliyor. Balıkçılar, kıyıya birkaç metre mesafede bile avlanmaktan men edildi.
UNRWA, siyonist rejimin ablukası ve yaz sıcakları nedeniyle Gazze'de temiz suya erişimin tamamen kesildiğini, bunun sağlık felaketine yol açabileceğini açıkladı.
Gazze'nin dört bir yanını hedef alan siyonist rejim, bu sabah erken saatlerden itibaren düzenlediği saldırılarda en az 16 Filistinliyi şehit etti. Katliamda anne ve üç çocuğu, kadınlar ve çocuklar hayatını kaybetti.