Şehit Ebu Ubeyde ve diğer Kassam komutanları için Bursa’da gıyabi cenaze namazı kılındı
Şehit Ebu Ubeyde için Bursa’da gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaza çok sayıda vatandaş katılırken, Ebu Ubeyde’nin yanı sıra birlikte şehit olan diğer komutanlar için de dualar edildi.
Gazze Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazı, Bursa Ulu Camii’nde gerçekleştirildi.
İkindi namazına müteakip düzenlenen gıyabi cenaze namazına çok sayıda vatandaş saf tuttu.
Ebu Ubeyde ve diğer şehit komutanların gıyabi cenaze namazını İhvan'ül Müslimin yetkililerinden Prof. Dr. Muhammed Said kıldırdı.
Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından, Ebu Ubeyde ve beraberinde şehit olan diğer komutanlar için dualar edildi.
Cenaze namazı sonrası yapılan dualarda Gazze’deki şehitler anılırken, Filistin halkıyla dayanışma vurgusu yapıldı.
Program, İhvan'ül Müslimin yetkililerinden Prof. Dr. Muhammed Said'in ettiği dua ile sona erdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejimin Halilurrahman Camii'nin yönetim yetkilerini gasbederek sözde işgalci "sivil idareye" devretmesini, el-Halil'in İslami ve Arap kimliğini hedef alan son derece tehlikeli bir Yahudileştirme adımı olarak niteledi.
Hür Gençlik Şanlıurfa’nın soğuk hava ve zorlu koşullara rağmen sokaklara çıkarak ‘Gazze ve yılbaşı’ temasıyla gerçekleştirdiği farkındalık çalışması takdir topladı. Yapılan etkinliğin, eğlence ve kutlamaların gölgesinde Gazze’de yaşanan zulme dikkat çektiği vurgulandı.
Siyonist rejimin koruması altındaki Yahudiler, 2026'nın ilk gününde de Mescid-i Aksa'nın avlularına baskın düzenleyerek Talmudi ritüeller gerçekleştirdi.
Siyonist rejim, El Halil'deki Harem-i İbrahim'de Filistinli belediyenin yetkilerini gasp ederek planlama ve inşa süreçlerini işgal yönetimine devretti. Karar, kutsal mabedin kimliğini hedef alan yeni bir Yahudileştirme hamlesi olarak değerlendiriliyor.