ABD heyeti Türkiye'de
Suriye özel temsilcisi James Jeffrey'nin başkanlık ettiği ABD heyeti, Suriye çalışma grubu toplantısı için Türkiye'ye geldi.
Dışişleri Bakanlığında gerçekleşecek toplantıda Türkiye heyetine Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal başkanlık edecek.
Görüşmede Fırat'ın doğusu, güvenli bölge ve Suriye'deki son durum ele alınacak.
Suriye özel temsilcisi James Jeffrey'nin başkanlık edeceği ABD heyeti, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan da randevu talebinde bulundu.
ABD'li heyetin, Milli Savunma Bakanlığında da temaslarda bulunması bekleniyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.
Okul ve üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala artan trafik yoğunluğuna dikkat çeken sürücü kursu işletmecisi ve uzman sürüş eğitmeni İlhan Taşkın, sürücülerin özellikle yoğun saatlerde trafiğe çıkmamaları, yolculuklarını önceden planlamaları, dinlenerek araç kullanmaları ve araç bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında başlangıçta 200 çifte destek sağlanmasının planlandığını, daha sonra bu sayının 300’e çıkarıldığını belirtti.