Adıyaman'da ev yangını
Adıyaman il merkezinde bulunan boş toprak evde çıkan yangın çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü.
Eskisaray Mahallesi 715 sokakta çıkan yangını gören vatandaşların haber vermesi üzerine itfaiye ekipleri boş toprak evdeki yangını büyümeden söndürdü.
Gece saatlerinde yangın çıkan evin boş olması olası yaralanma ve can kaybının önüne geçerken çevredeki evlerin de dumandan etkilenmemesi için itfaye ekipleri tarafından pencerelerin kapalı tutulması istendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin'in Tarsus ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü yitirdiği otomobilin karşı şeride geçip hafif ticari araçla çarpışması sonucu 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
Bingöl Davet ve Gençlik Hareketi tarafından Kent Park’ta düzenlenen "İlahi Şöleni" etkinliği, vatandaşların yoğun katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İyon Denizi'nde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde TAG Otoyolu'nda kamyonetin önünde ilerleyen tır'a arkadan çarpması sonucu kamyonette sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti.