Batman'da 5 kişi gazdan zehirlendi
Batman'da kuyuda çalıştırılan jeneratörün egzozundan sızan gazdan zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Durucak (Bimere) köyünde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, köyde bulunan kuyuda çalışan bir kişi, çalıştırılan jeneratörün egzozundan sızan gazdan zehirlendi. Durumu fark eden ve baygınlık geçiren şahsı kurtarmak için kuyuya inen 4 köylü de gazdan zehirlendi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, Batman Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi, sağlık görevlileri ile jandarma sevk edildi.
Görevliler ve vatandaşların yardımıyla kuyudan çıkarılan Tarık Ç, Mehmet G, Uğur G, Hüseyin G ve Murat G. isimli 5 köylü, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Gazdan zehirlenen köylülerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yeşilyurt Belediyesi, Şahnahan Mahallesinde ikamet eden 90 yaşındaki engelli Gülistan Coşkun'un yol talebini yerine getirdi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, tekerlikle sandalye ile yaşamını sürdüren Gülistan nenenin evine ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla, mevcut yolu düzenleyerek sıcak asfalt serimi ile konforlu hale getirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, 2026 yılı hac kurasının 5 Kasım Çarşamba günü saat 10.30’da çekileceğini açıkladı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, DAİŞ ile irtibatlı oldukları belirtilen 13 yabancı uyruklu hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde ve çevre illerde yoğun şekilde hissedildi. Sarsıntının ardından en büyüğü 4,4 olmak üzere 100'den fazla artçı deprem kaydedildi.