Batman’da silahlı kavga: Bir ölü, 5 yaralı

Batman’da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Batman'ın Bağlar Mahallesinde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay dün gece Bağlar Mahallesi Geylani Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yıl önce iki aile arasında kız kaçırma yüzünden husumet meydana geldi. Yaşanan husumeti bitirmek için iki aile dün gece bir araya geldi. Ardından yaşanan tartışma kısa süre sonra yerini silahlı ve bıçaklı kavgaya bıraktı.
Silahların ve bıçakların çekildiği kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar K.K, E.K, L.Ş, İ.Ş, İ.T ve F.T kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralılardan K.K (38) kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. K.K, otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Yaşanan kavganın ardından olay yerine çok sayıda polis intikal ederek, olay mahallinde ve hastane önlerinde güvenlik önlemleri aldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir tırın üzerindeki konteynerin aracın üzerine düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'yin güneyindeki Süveyda şehrindeki şiddet olaylarına dikkat çekerek buradaki durumun yönetim tarafından yerel düzeyde diyalog yoluyla en kısa sürede sona erdirilmesini ve güvenliğin tesis edilmesini umduklarını bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İranlı mevkidaşı Aziz Nasirzade ile görüştü
İstanbul Pendik'teki İSKİ arıtma tesisinde yangın çıktı.