Bıçaklanarak öldürülen Suriyeli kızın katil zanlıları yakalandı
Gaziantep'te Suriyeli genç kızın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 2 çocuk şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde telefonunu gasp etmeye çalıştıkları Suriyeli Gina Abu Salih'i (19) bıçaklayarak öldüren ve arkadaşı Ahmet Gazi'yi de (16) yaralayan biri 17 yaşında diğeri 15 yaşında 2 çocuk şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Yeditepe Mahallesi'nde meydana gelen bıçaklı saldırıda, uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Gina Abu Salih'in (19) katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Çalışma kapsamında, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis Suriyeli genç kızın zanlılarının M.B.T. (17) ve A.S. (15) olduğunu tespit etti.
Evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan zanlılar, çocuk şube müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zanlıların evlerinde yapılan aramada ise olaydan sonra kaçtıkları elektrikli motosiklet ve bir demir çekiç ele geçirildi.
Suriyeli Gina Abu Salih ile arkadaşı Ahmet Gazi, parkta otururken telefonlarını gasp etmeye çalışan kişilerin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Gina Abu Salih, hayatını kaybederken arkadaşı Ahmet Gazi de yaralanmıştı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.