Bitlis Valisi Sokak Sağlıklaştırması Projesi'ni yerinde inceledi

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, kent merkezinde başlatılan Sokak Sağlıklaştırması Projesi'ni yerinde inceledi.
Bitlis merkezde yaklaşık 2 aydan bu yana başlatılan Sokak Sağlıklaştırması Projesi devam ediyor. Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, projeyi 15 Kasım'a yetiştireceklerini belirterek, esnafın biraz daha sabır göstermesi gerektiğini belirtirken, esnaf da projenin ağır ilerlemesi nedeniyle dert yanıyor.
Bugün projenin uygulandığı kent merkezine gelerek incelemelerde bulunan Ustaoğlu, yetkili firmaya, esnafın daha fazla mağdur olmaması için projenin hızlandırılarak bitirilmesi talimatı verdi.
Daha sonra Ustaoğlu, esnafla çay içerek sorunlarını dinledikten sonra Dere Üstü Islah Projesi ve Sokak Sağlıklaştırması Projesi hakkında detaylı bilgi verdi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi, 14 Eylül 1999’da üniversitelerde başörtüsüne getirilen yasağın yıl dönümünde yaptığı açıklamada, başörtüsü özgürlüğünün anayasal teminat altına alınması çağrısında bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2025 ‘Aile Yılı’ kapsamında, yapay zeka destekli yeni sistemi kullanacak.
Doç. Dr. Halil İbrahim Çelik, HÜDA PAR'ın anayasa çalıştayında yaptığı konuşmada, "Anayasa ve devlet bağlamında biz, öncelikle milletin manevi ve maddi imkânlarıyla bağlı bir eğitim sistemi kurgulamak zorundayız." dedi.
HÜDA PAR'ın anayasa çalıştayının sonuç bildirisinde, "Anayasanın başlangıç kısmı, manifesto niteliğinde yeniden kaleme alınmalıdır", "Yeni anayasa, herkesin kendisini eşit hissettiği ve ait hissedebileceği kapsayıcı bir vatandaşlık anlayışı üzerine inşa edilmelidir", "Hak ve adalet merkezli bir anlayışla hazırlanmalı", "Tüm siyasi parti temsilcilerinin yer aldığı bir Anayasa Uzlaşma Komisyonu kurulmalı" ifadeleri yer aldı.