Bitlis'te trafik kazası: Biri ağır 2 yaralı

Bitlis'te meydana gelen trafik kazasında biri ağır 2 kişi yaralandı.
Bitlis'te Tatvan-Ahlat Karayolu'nda beton mikseri ile minibüsün karıştığı trafik kazasında biri ağır 2 kişi yaralandı.
Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası bilinmeyen beton mikseri ile 47 NE 807 plakalı aracın karıştığı kazada biri ağır 2 kişi yaralandı.
Yaralılar, Tatvan İtfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları araçtan çıkarılarak, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, ambulans ile Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Öte yandan, kazaya karışan mikserin olay yerinde kaçtığı bildirildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.