Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Sapan basın mensuplarıyla bir araya geldi
Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Halit Sapan, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek, hastanenin çalışmaları ve ilçedeki sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Halit Sapan; Başhekim Yardımcıları Serdar Munis ve Yakup Şirip ile birlikte, ilçede görev yapan ajans temsilcileri, gazeteciler ve sosyal medya yöneticilerini makamında ağırladı.
Başhekimlik makamında gerçekleşen toplantıda, hastanenin mevcut işleyişi ve ilçenin sağlık alanındaki ihtiyaçları masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Nüfusu ve stratejik konumu itibarıyla hastanenin her gün binlerce vatandaşa hizmet verdiğini vurgulayan hastane yönetimi, bölge ulaşımının geçiş güzergahında bulunması nedeniyle başvuru sayısında ciddi bir yoğunluk yaşandığını belirtti.
Yönetim tarafından yapılan açıklamada, "Bizim buradaki tek amacımız, hastanemize başvuran tüm vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmak ve onların tedavilerini en iyi şekilde tamamlayarak sağlıklarına kavuşmalarını sağlamaktır." ifadelerine yer verildi.
Öte yandan Başhekim Sapan, "Vatandaşlarımız MHRS üzerinden randevularını oluşturarak diledikleri poliklinikte muayene olabilirler. Ayrıca uzman doktorlarımız, ek mesai günlerinde ve akşam saatlerinde de vatandaşlarımıza poliklinik hizmeti vermektedir" dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir’in Konak ilçesine bağlı Hatay semtinde bir bankada güvenlik görevlisinin silahını alarak 5 çalışanı rehin aldığı belirtilen şüphelinin emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, olayın soygun amacı taşımadığını öne sürdü.
Kocaeli merkezli 8 ilde düzenlenen siber dolandırıcılık operasyonunda, kendilerini borsa yatırım firmalarının yöneticileri olarak tanıtarak vatandaşları dolandırdıkları belirlenen 21 şüpheliden 17’si gözaltına alındı. Şüphelilerden 8’i tutuklandı.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen "Mardin Aşiretler İstişare Meclisi Çalıştayı" hakkında değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Mardin İl Başkanı Bülent Tekin, bu tür çalıştayların bölge adına büyük önem taşıdığını belirterek, belirli aralıklarla yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, seyir halindeki motosikletin polis aracına arkadan çarpması sonucu maddi hasarlı kaza meydana geldi.