Diyarbakır'da 4 milyon kök kenevir bitkisi ile bir ton 244 kilo esrar ele geçirildi
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Lice ilçesinde 60 farklı noktada uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.
Konuyla ilişkin Jandarma Genel Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Lice’de gerçekleştirilen narko-terör operasyonunda, 60 farklı noktada 4 milyon 7 bin kök kenevir bitkisi, bir ton 244 kilogram esrar maddesi, 13 bin 660 metre su hortumu, 3 su motoru, 2 jeneratör ve bir su pompası ele geçirilmiştir.” denildi. (İLKHA
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Borsa İstanbul pay piyasasında manipülasyon yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma, sermaye piyasalarındaki işlemler ile bazı şirket hisselerinde gerçekleştirilen hareketlere ilişkin incelemelerle genişletiliyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan MASAK raporunda, Pusula Holding yöneticilerinin İsviçre'deki hesaplara toplam 4 milyar 87 milyon lira transfer ettiği tespit edildi. Para hareketlerinin fon ödemelerinde temerrüde düşülmesinden önce gerçekleştiği belirlendi.
Malatya Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği, çocukların ve ailelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar, namazın önemine dikkat çeken sloganlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi.
İstanbul'da yaş sebze ve meyve piyasasında fahiş fiyat uygulandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 dağıtıcı firma yöneticisinin tamamı tutuklandı. Soruşturmada, ürünlerin gerçek alış fiyatının yüksek gösterilmesi, arzın düşük gösterilmesi ve tedarik zincirinin gereksiz yere uzatılması gibi yöntemlerle fiyatların yukarı yönlü manipüle edildiği tespitine yer verildi.