Gaziantep’te camiler düzenli olarak dezenfekte ediliyor

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında uygulanan toplu ibadet kısıtlamasının kaldırılmasının ardından kentteki camilerde genel temizliklerin yanı sıra dezenfekte işlemleri de aralıksız devam ediyor.
Camilerin yeniden ibadete açılmasından bu yana Şahinbey Belediyesi, camilerdeki dezenfekte ve temizlik çalışmaları düzenli bir şekilde sürdürüyor.
Coronavirus önlemleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı açık alanlar ile cadde ve sokakları düzenli olarak dezenfekte eden Şahinbey Belediyesi, camilerde de düzenli olarak, dezenfekte ve temizlik çalışmalarına ara vermiyor.
Her cuma namazı öncesi camilerin avluları ve içleri tiziz bir şekilde dezenfekte edilerek, yıkanıp ibadete hazır hale getirilirken, belediyeye bağlı ekipler Şahinbey ilçesindeki tüm camileri periyodik olarak temizliyor.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Coronavirus pandemisine karşı mücadelenin devam ettiğini ve bu çerçevede camilerin düzenli olarak temizlendiğini belirtti.
Şahinbey Belediyesi olarak Coronavirus pandemisine karşı kesintisiz mücadelelerini sürdürdüklerini belirten Tahmazoğlu, “Şahinbey ilçesindeki tüm camilerimizin normal zamanlarımızda da ayda en az iki defa temizliklerini yapıyor ve vatandaşlarımızın hijyenik ortamlarda ibadetlerini yapmalarını sağlıyorduk. Coronavirus ile mücadele de bu sayıları daha da yükselttik. Bundan sonraki süreçlerde de çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” diye konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir tırın üzerindeki konteynerin aracın üzerine düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'yin güneyindeki Süveyda şehrindeki şiddet olaylarına dikkat çekerek buradaki durumun yönetim tarafından yerel düzeyde diyalog yoluyla en kısa sürede sona erdirilmesini ve güvenliğin tesis edilmesini umduklarını bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İranlı mevkidaşı Aziz Nasirzade ile görüştü
İstanbul Pendik'teki İSKİ arıtma tesisinde yangın çıktı.