Gazze'de soykırım: Şehid sayısı 40 bini geçti

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 40 bin 5'e yükseldiği belirtildi.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze Şeridi'ndeki katliam ve soykırımına 314 gündür devam ediyor.
Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, işgalcilerin son 24 saatte Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 40 kişinin şehid olduğu, 107 kişinin yaralandığı belirtildi.
Sağlık Bakanlığı, işgalci siyonist rejimin saldırılarında şu ana kadar 40 bin 5 kişinin şehid olduğunu duyurdu.
Yaralıların sayısının ise 92 bin 401'e çıktığı ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen “Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması Kız Öğrenciler Türkiye Finali” Sakarya’da gerçekleştirildi.
Gaziantep'te bir tır'da yapılan aramada 510 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, olayla ilgili 1 zanlı tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.