HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığına taziye ziyaretleri

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığında, merhum Mehmet Yavuz için kabul edilen taziyede konuşan İl Başkanı Erdal Elibüyük, merhumun kendi şahsında bir davayı temsil ettiğini söyledi.
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, 9 Ağustos Cuma gecesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için taziyeleri kabul etti.
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük tarafından kabul edilen taziyeler gün boyunca yoğun bir şekilde devam etti.
Partinin ilçe teşkilat üyeleri ve merhum Mehmet Yavuz ile bir şekilde tanışma fırsatı bulan sevenleri, STK temsilcileri, HÜDA PAR İl Başkanlığına gelerek taziyelerini sundular.
Taziyede, merhum Mehmet Yavuz’un hayatta olduğu sürece İslam âleminin içerisinde bulunduğu durumu dert ettiğini ve bu doğrultuda çalışma yürüttüğüne vurgu yapıldı.
Mehmet Yavuz’un vefat etmeden önce son olarak paylaştığı mesajı hatırlatan Elibüyük, merhumun bir davayı temsil ettiğini ve geride kalanların da bu davaya sahip çıkmaları gerektiğini, yeni Mehmet Yavuz’ların yetiştirilmesinin elzem olduğunu belirtti. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, Suriye saldırılarına yönelik, "Siyonist terör rejiminin fiili işgale dönüşen bu saldırgan politikalarına karşı bölge ülkeleri sessiz kalmamalı.” dedi.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Bursa'da bir imam hatip ortaokulundan 39 öğrencinin LGS’de 500 tam puan aldığı iddialarını yalanlayarak, kent genelindeki 20 öğrenciden sadece ikisinin imam hatipli olduğunu bildirdi.
FETÖ'nün 9 yıl önceki darbe girişimi sırasında okunarak Müslümanlara büyük moral kaynağı olan selalar, saat 00.13 itibarıyla Türkiye genelindeki 90 bin camide aynı anda yeniden okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Anma Programı’nda yaptığı konuşmada, “FETÖ ile mücadelemiz hız kesmeden, aynı kararlılıkla devam edecek. Burada toprağa düşen kahramanların kanını asla yerde bırakmayacağız. Devletine ihanet edenler, milletine kurşun sıkanlar, ruhunu 1 dolara satan alçaklar bunun bedelini mutlaka ödeyecekler.” dedi.