İntihar vakalarını araştırma komisyon kuruldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son dönemdeki "intihar vakalarını" araştırmak üzere bir komisyon kurdu.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son dönemdeki "intihar vakalarını" ve etkilerini araştırmak üzere bir araştırma komisyonu kurdu.
Bakanlık’tan yapılan açıklamada, araştırmanın sonuçlarının kamuoyuyla detaylı bir rapor hâlinde paylaşılacağı bildirildi. Açıklamada, yaşanan üzücü olayların mağdur ailelerin yanı sıra toplumu da yaraladığı belirtilerek, vakalara ait görüntülerin paylaşılmaması istendi.
Açıklamada, “Derin üzüntü duyduğumuz bu süreçte basın mensuplarımızın da kullanılan dil, video ve fotoğraflarla ilgili üst düzeyde hassasiyet göstereceklerine inanıyoruz” denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö