Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu üyesi Abdulvahap Bekiroğlu, Haziran ayı içerisinde 318 aileye 19 bin 300 TL değerinde çeşitli yardımlar yaptıklarını açıkladı.
Mardin merkez Artuklu ve Yeşilli ilçe merkezlerinde ve köylerinde düzenli insani yardım faaliyetlerini yürüten Umut Kervanı, Haziran ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu üyesi Abdulvahap Bekiroğlu, öncelikle çalışmalarını kamuoyu ile paylaşan basın mensuplarına teşekkür ederek şöyle dedi:
“Bizler çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu minvalde Haziran ayında da hayırsever kardeşlerimizin bize ulaştırdıkları bağışları toplamda yüzlerce aileye ulaştırdık. Mardin Umut Kervanı olarak; 44 aileye 3 bin 300 TL değerinde gıda paketi, 105 aileye 10 bin 125 TL değerinde giyim paketi, 3 aileye 3 bin 400 TL değerinde nakdi yardım, 28 aileye 9 bin 250 TL değerinde ev eşyası, 138 aileye 3 bin 350 TL değerinde ekmek paketi ulaştırdık.”
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla kurban bağışlarını da almaya başladıklarını kaydeden Bekiroğlu, “Kurban bayramı için de ‘Hayat Birlikte Güzel’ sloganıyla vekalet yoluyla kesip muhtaçlara ulaştırmak için adak ve kurbanlarınıza talip olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Rabbim şimdiden yaptığınız ayni ve nakdi yardımlarınızı, kestiğiniz adak ve kurbanları kendi için kabul etsin.” dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvan pazarlarının geçici olarak kapatılmasının, "yapay et üretiminin önünü açmak” amacı taşıdığı ve şap hastalığının bu doğrultuda "bahane edildiği" iddialarını yalanladı.
Birleşmiş Milletler nüfus tahminlerine göre 2024 yılında en fazla nüfusa sahip ülke, 1 milyar 450 milyon 935 bin 791 kişi ile Hindistan olurken, Türkiye, 85 milyon 664 bin 944 kişi nüfusu ile nüfus büyüklüğüne göre 194 ülke arasında 18. sırada yer aldı.
Rüşvet soruşturmasında tutuklanan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, görevinden uzaklaştırıldı.