Mersin'de sel ve taşkın riskine karşı çalışma
Mersin'de sel ve taşkın risklerinin azaltılması amacıyla Erdemli, Mezitli, Yenişehir ve Tarsus başta olmak üzere farklı noktalarda dere ıslahı, drenaj ve sedde onarım çalışmaları yürütülüyor.
Mersin'de sel ve taşkın risklerinin azaltılması amacıyla dere ıslahı çalışmaları sürdürülüyor.
Çalışmalar kapsamında Devlet Su İşleri (DSİ) iş makinelerinin yanı sıra AFAD Başkanlığı tarafından Mersin'e tahsis edilen 4 ekskavatör ve 4 kamyon da kullanılıyor.
Ekipler tarafından ihtiyaç duyulan bölgelerde dere ıslahı, drenaj ve sedde onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Erdemli, Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçeleri başta olmak üzere farklı noktalarda dere yataklarında çalışmalar yürütülüyor.
Berdan Nehri'nde sedde onarımı
Çalışmalar kapsamında Berdan Nehri'nde sedde onarımı yapılırken, ihtiyaç duyulan alanlarda drenaj çalışmaları da gerçekleştiriliyor.
Yürütülen çalışmalarla sel ve taşkın risklerinin azaltılması ve muhtemel afetlerin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi amaçlanıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da bir otomobil, park halindeki 3 araca çarparak maddi hasara neden oldu. Araç sahipleri, sabah namazı için geldiklerinde otomobillerini hasarlı halde buldu.
Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir tırın yakıt tankında 224 kilogram sıvı sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda bin 650 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Borsa İstanbul'da işlem gören bir hisseye yönelik sosyal medya paylaşımları üzerinden piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada 11 şüpheli yakalandı.