Metin Kaplan ameliyat olacak
12 yılı aşkındır cezaevinde bulunan 28 Şubat mağduru Metin Kaplan’ın ameliyat olacağı öğrenildi.
12 yılı aşkındır cezaevinde bulunan 28 Şubat mağduru Metin Kaplan'ın ameliyat olacağını belirten ailesi dua talebinde bulundu.
İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından Mart 2014 yılında üçüncü bir ameliyat olması yönünde raporları olmasına rağmen, yetkililer tarafından raporu ciddiye alınmayan Kaplan'ın, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü ameliyat olacağı ifade eden ailesi, ameliyatın Edirne Devlet Hastanesinde yapılacağını belirtti.
2011 ve 2013 yıllarında iki ayrı ameliyat geçiren Kaplan'ın bu ameliyatlarından ailesi daha sonra haberdar edilmiş ve ailesiyle görüşülmesine izin verilmedi.
Konu hakkında görüştüğümüz Kaplan'ın ailesi duyarlı insanlardan dua beklediklerini belirttiler. (M. Hüseyin Temel- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Prof. Dr. Şemsettin Dursun, "Evde ailecek cemaatle namaz kılmaya özen gösterelim. Namaz merkezli bir hayatı inşa ederek vaktimizi namazla disipline edelim." dedi.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Akademisyen Dr. İbrahim Dağılma, "Gece ibadeti Allah'a yakınlık, günahlara kefaret olup insanı bedeni hastalıklardan korur ve günahlardan uzaklaştırır." dedi.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan Dr. Hüseyin Dursun, "Namaz kötülüklerden alıkoyar. Karakterleri inşa eder. Ahlaki dayanıklığını güçlendirir ve toplumsal sorumluluk duygusunu pekiştirir." dedi.
Konya’nın Karatay ilçesi Erenler Mahallesi’nde bir kömürlükte çıkan yangın paniğe neden oldu.