Minibüs şarampole yuvarlandı: 4 kişi yaralandı

Siirt’te sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Siirt’in Baykan ilçesi Ormanpınar Köyü yolunda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu minibüs şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, Siirt’in Baykan ilçesi Ormanpınar Köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nevzat S. yönetimindeki 72 EN 059 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Nevzat S. ile Abdullah O. Ebubekir S. ve Cahit S. yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.