PKK'ye ait sığınak ve barınaklar imha edildi
Siirt'te PKK'ye yönelik yapılan "Kıran 123" operasyonunda tespit edilen çok sayıda sığınak ve barınak imha edilirken, operasyonda yüklü miktarda yaşam malzemesi ve örgütsel dokümanın ele geçirildiği bildirildi.
Siirt'in Baykan İlçesi Tandır Dağı Kalemis bölgesinde PKK'lilere yönelik düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilirken, PKK'ye ait tespit edilen sığınaklar da imha edildi.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "İcra edilen operasyon kapsamında; 12 Aralık 2019 günü yapılan arazi arama faaliyetinde, Bölücü Terör Örgütü mensuplarına ait bol miktarda gıda ve yaşamsal malzemeler ile örgütsel dokümanların bulunduğu 9 adet sığınak ve barınak tespit edilmiş, teröristlere ait sığınak ve barınaklar kullanılamaz hale getirilmiştir." ifadelerine yer verildi. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı göçmen taşımacılığına yönelik düzenledikleri operasyonlarda 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonlarda araçlarda bulunan toplam 13 düzensiz göçmen, sınır dışı edilmek üzere Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne (GÖKSEM) teslim edildi
Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraki Konya Şehir Hizmetleri AŞ, çeşitli kadrolarda 55 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.
Konya’nın Ilgın ilçesinde jandarma aracı kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 4 asker yaralandı.
Selçuk Üniversitesi hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere 13 daimi işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvurular 28 Ekim ile 1 Kasım tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak