Şanlıurfa’da tarım müdürü rüşvet aldığı iddiasıyla açığa alındı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde rüşvet aldığı gerekçesiyle İlçe Tarım Müdürü hakkında soruşturma başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İlçe Tarım Müdürü D.Y., bir çiftçiden rüşvet istediği gerekçesiyle Siverek Kaymakamlığı tarafından açığa alındı.
Hakkındaki rüşvet iddialarını kabul etmeyen D.Y., kendisine komplo kurulduğunu savundu.
Rüşvet iddiaları ile ilgili soruşturma devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde barış eğer gelecekse israile rağmen gelecek. Bölgemizde huzur olacaksa israilin fitnelerine rağmen olacak. Katliam şebekesi ne yaparsa yapsın bölgemizde sulhu sükûnun, adaletin, istikrarın, refahın egemen olmasını, Allah'ın izniyle, engelleyemeyecek." dedi.
İzmir Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Mehmet Arap Akgül, Aşure Günü’nün hem manevi hem de tarihsel yönleri bulunduğunu belirterek, Müslümanların bu günü ibadet, muhasebe ve ümmet olma bilinciyle değerlendirmesi gerektiğini söyledi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Afet Yönetimi Daire Başkanı Alpay Canözer, yaz mevsiminde artan yangın riskine dikkat çekerek, piknik alanlarında alınacak basit tedbirlerin olası felaketlerin önüne geçebileceğini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir İtfaiye ve Afet Yönetimi Daire Başkanı Alpay Canözer, yaz aylarında artan orman yangını riskine dikkat çekerek, yangınların büyük bölümünün insan kaynaklı olduğunu belirtti.