Seyir halindeki yolcu minibüsü alev aldı
Batman’da seyir halindeki yolcu minibüsü, bilinmeyen bir nedenden dolayı aniden alev aldı.
Batman-Siirt Karayolu'nda seyir halindeyken alev alan bir yolcu minibüsü, çevredekilerin müdahalesi ile söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, Beşiri ilçesinden Batman merkeze doğru seyir halindeki Şehmus Taşkıran yönetimindeki 72 AF 046 plakalı minibüs Organize Sanayi Bölgesi yakınında, aniden alev aldı. Bir anda yanmaya başlayan minibüs yolda geçen diğer araçların sürücüleri tarafından yangın söndürme tüpleriyle söndürüldü.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise yanan minibüse soğutma çalışmaları yaptı. Minibüste bulunan yolcular yara almazken minibüste maddi hasar meydana geldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'teki "Namaz Çalıştayı"nda konuşan İl Müftü Yardımcısı Aziz Aktan, namaza bilincinin, günlük hayat içerisindeki meşgale içerisinde namaza olan ehemmiyetin canlı tutulması gerektiğini vurguladı.
Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği İl Başkanı Muhammed Ata Yaçin, "Gazze'nin yıkılmış sokaklarında, ezan sesleriyle yankılanan bir sabır ve iman nöbeti olarak yaşıyor. Orada, bombaların altında bile namazını terk etmeyen kardeşlerimiz, bizlere gösteriyor ki namaz, sadece bir ibadet değil; bir kimlik, bir duruş ve bir direniştir." dedi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı, Gaziantep'te "Hayat Namazla Güzeldir" temasıyla "Namaz Çalıştayı" gerçekleştiriyor. İki oturum halinde yapılan çalıştayda yazar ve akademisyenler, sunumlarını yapacak.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, PKK'nın Türkiye'den çekildiğini açıklamasına ilişkin, "Terör unsurlarının Türkiye’den çekilmesi ve silah bırakmaya dair yeni adımların açıklanması ana hedefe uygun ilerlemelerdir." dedi.