Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kaza yaptı: 2 ölü

Malatya-Sivas Karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refuje çarptıktan sonra savrularak başka bir araca çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, saat 06.55 sıralarında Malatya-Sivas Karayolu Arguvan ilçesi yol ayrımında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Malatya’dan Sivas istikametine seyir halindeki Günay G. (44), idaresindeki 44 LS 299 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refuja çarptıktan sonra karşı yola savrularak, Malatya istikametine seyreden B.G. (36) idaresindeki 44 ADA 890 plakalı tıra çarparak orta rufujde yan yattı.
Kazada hurdaya dönen 44 LS 299 plakalı araç sürücüsü ile kimliği belirlenemeyen başka bir kişi araçta sıkıştı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi.
Ekipler, sıkıştıkları yerden çıkardıkları 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Cenazeler otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.