Tartışma kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Elazığ'da birkaç kişi arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda 2 kişi yaralandı.
Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde birkaç kişi arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda biri ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Bingöl Caddesi Doğu Terminali yanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kepçesini park eden bir kişi ile R.K. adlı bina sakini arasında tartışma çıktı.
Tartışma kavgaya dönüşünce her iki tarafın yakınları olaya müdahil oldular. Kavga nedeniyle biri ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (Murat Polat - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.