Taziye evi hayırseverlerin desteğini bekliyor

Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Yaka köyünde yapılan taziye evi hayırseverlerden yardım bekliyor.
Yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanılan taziye evi maddi sıkıntılar nedeniyle yarım kaldı. 3 katlı olarak yapılan taziye evinde mescit, mutfak, erkek ve kadın yeri ayrı şekilde planlandı.
Taziye evinin bir an önce bitirilip vatandaşların hizmetine alınması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuluyor.
Taziye evi sorumlusu Süleyman Deniz, “Yaklaşık bir yıl önce hayırseverlerin desteği ile taziye evimizin yapımına başladık. Aradan bir yıl geçmesine rağmen maddi imkânsızlıklardan dolayı taziye evimizin yapımı yarıda kaldı. Bu konuda taziye evimizin yapımının tamamlanması için hayırseverlere destek çağrısında bulunuyoruz. Destek vermek isteyen hayırseverler 05445457709 numaradan bizlere ulaşabilirler.” dedi.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.
Saraçhane'deki CHP mitinginde "Şeriat isteyenler, bir bir asılacaksınız" diyen kişinin 18 yaşından küçük bir genç olduğu ortaya çıktı.
Erzurum Köprüköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Leman dergisinde Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürün yayımlanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.