Tel Abyad'da bombalı saldırı: 2 ölü, 5 yaralı

Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bir pazar yerine düzenlenen bombalı araç saldırısında 2 sivil hayatını kaybetti, 5 sivil yaralandı.
Türkiye tarafından Fırat'ın doğusuna yönelik düzenlenen "Barış Pınarı Harekâtı" ile kontrol altına alınan Tel Abyad'da bir pazar yerine düzenlenen bombalı araç saldırısında 2 sivil öldü, 5 sivil yaralandı.
Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Barış Pınarı bölgesindeki Tel Abyad’da PKK/YPG’li teröristler düzenledikleri bombalı araç saldırısında 2 masum sivili katletti, 5 sivili de yaraladı. Saldırıyı yapan terörist ve ikinci bir saldırı için bombalı aracı ile bölgeye gelen bir terörist sağ olarak yakalandı." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın'ın X'teki "Ben Eczacıyım ve mesleğim de alemlerin Rabbi olan Allah içindir." paylaşımı 10 milyon kez görüntülenirken binlerce kişi benzer paylaşımlarla akıma katılarak destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.