Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 8 kişi tutuklandı

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 64 şüpheliden 8’i tutuklanarak cezaevine konuldu.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyonlar düzenlendiği belirtildi.
Operasyonlarda 64 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, evlerde yapılan aramalarda uyuşturucu ve çeşitli çalıntı malzemenin ele geçirildiği bildirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan 64 şüpheliden 8’inin tutuklanarak cezaevine konulduğu, diğer şüphelilerin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.