Vali Küçük, yangın bölgesinde incelemelerde bulundu

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer ilçesinde bulunan boya fabrikasında çıkan yangın sonrası incelemelerde bulundu.
Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi'nde bulunan boya fabrikasında çıkan yangın sonrasında, yangın bölgesine giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Fabrika alanında yürütülen soğutma çalışmalarını yerinde inceleyen Küçük "Öncelikle burada fabrika sahiplerine, çalışanlara ve hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum. Bizim tek tesellimiz can kaybının ve ağır bir yaralanma durumunun yaşanmaması. Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, AFAD ve Orman Bölge Ekipleri anında koordine olarak müdahale etti. Yanıcı maddelerin yoğunlukta olmasına rağmen yangın kısa zamanda kontrol altına alındı. Soğutma sürüyor. Neden çıktığı soğutma çalışmalarından sonra belli olacak." dedi.
Fabrika yangınıyla ilgili yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Küçük, "150 civarında personel çalışıyor. 15 tane itfaiye ekibi, arozözler, dozer ve kepçe var. Helikopter yukarıdan müdahale ediyor. Ekiplerimiz bir anda seferber oldu, müdahale etti ve yangın söndürüldü." ifadelerini kullandı.
Ekiplerin koordineli çalışmasıyla yangın, ormanlık alana sıçramadan söndürüldüğü kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.