Vali Yerlikaya, trafikte kadına saldıran şahsın gözaltına alındığını açıkladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da trafikte yaşanan yol verme tartışmasında bir kadına saldıran şahsın gözaltına alındığını bildirdi.
Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından olay anına ait videoyu paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
"Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız..." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AKOM’un yayımladığı hava durumu raporuna göre Konya’da hafta boyunca parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. Haftanın ortasından itibaren ise bazı bölgelerde sağanak yağış bekleniyor.
Konya'nın Karatay ilçesinde, motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Kalyon Karapınar GES’in kalbi olan SCADA Yönetim Merkezi, teknolojik altyapısı ve ödüllü mimarisiyle dikkat çekiyor. 3,5 milyon panelin kontrolü, bu merkezden sağlanıyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Diyarbakır’da muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, "Mahallenin sesini daha gür taşıyın, kardeşliği daha çok anlatın, fitneye herkesten önce siz set çekin, gençlerimize daha çok dokunun, eli öpülesi büyüklerimizin gönüllerini daha çok alın." dedi.