Yozgat’ta uyuşturucu operasyonu: Uyuşturucu madde ve kenevir ele geçirildi
Yozgat’ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde kullanım ve satışının önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde ile kenevir ele geçirildi.
Yozgat Valiliği, uyuşturucu madde kullanımının ve satışının önlenmesine yönelik İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyonlar gerçekleştirildiğini açıkladı.
Kent genelinde düzenlenen operasyonlarda yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu madde ile kenevir ele geçirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci rejimin Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarının tüm bölgeyi etkilediğini belirterek "Bu saldırgan politikanın bedelini tüm bölgemiz ödemektedir." dedi.
6 Şubat depremlerinin ardından rezerv alan kapsamında yeniden inşa edilen Battalgazi ilçesi Taştepe Mahallesi'nde konutların yapımı tamamlanarak anahtar teslimlerine başlandı.
Şırnak’ta yeni adli yıl, Cizre Adalet Sarayı’nda düzenlenen törenle başladı. Cizre Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köroğlu ve Cizre Adalet Komisyonu Başkanı Çağrı İncekara programa katılım gösteren personelin yeni adli yılını tebrik ederek bu dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.