Ana yolda göçük meydana geldi

Siirt'te ana yolda yaklaşık 2 metre genişlikte ve 4 metre uzunlukta göçük meydana gelirken, daha önce de yaşanan göçüklerin devam eden yağışlar ve altyapı yetersizliğinden kaynaklandığı belirtildi.
Doğan Mahallesi yeni Emniyet Müdürlüğü kavşağında ana yolda asfaltın çökmesi sonucu yaklaşık 2 metre genişliğinde ve 4 metre uzunluğunda çukur oluştu.
Yağışların yaklaşık iki haftadır devam ettiği ve altyapısı da yetersiz olduğu belirtilen kentte, göçükler meydana geliyor.
Doğan Mahallesi yeni Emniyet Müdürlüğü kavşağında yaklaşık 2 metre genişliğinde 4 metre uzunluğunda çukur oluştu.
Bölgedeki trafik akışını bir müddet durduran trafik ekipler, çöken yolun etrafını emniyet şeridi çekti ve belediye ekiplerine haber verdi. Göçüğün yaşandığı anın herhangi bir aracın geçişine denk gelmemesi olası bir facianın önüne geçti.
İşlek olarak kullanılan yolda meydana gelen bu gibi göçükler büyük tehlike arz ediyor.
Siirt-Eruh Karayolunu birbirine bağlayan yolda altyapı yetersizliğinden dolayı sık sık göçük yaşandığı belirtildi. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Başkan Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, süreçle ilgili geçmişte yaşanan hataları ve tespitlerini paylaşması sırasında yaşanan sataşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
TBMM'de Terörsüz Türkiye süreci kapsamındaki Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 11. Toplantısına katılan İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Beşir Şimşek, Türkiye’nin; gelecek yüzyılı birlik ve kardeşlik temelinde inşa edebilmesinin yolunun Kürt Meselesi de dahil, bütün meselelerin hak, adalet ve kardeşlik temelinde çözümünden geçtiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgalci başbakan Binyamin Netanyahu'nun Kudüs'ü hedef alan açıklamalarına ilişkin, "Şimdi birileri çıkıyor güya bize laf atıyor, tarih dersi vermeye çalışıyor. Oysa biz, bize sataşanların daha iki, üç nesil önce geldiği topraklarda yüzyıllar boyunca hüküm sürdük, tüm cihana nizam verdik, adaletin kılıcı olduk." dedi.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.