Doktorun cep telefonunu çalan zanlı tutuklandı
Gaziantep'te bir hastanede görevli olan doktorun cep telefonunu çalan ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, merkez Şehitkamil ilçesindeki bir hastanede görevli olan doktorun cep telefonunu çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
Çalışma kapsamında hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimliği belirlenen şüphelinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı bildirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinin, çıkarıldığı mahkemede sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandığı ifade edildi.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, zanlının hastane koridorunda bir süre gözlem yaptıktan sonra masadaki cep telefonunu alıp kaçtığı anlar yer aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ürdün Haşimi Krallığı Sosyal Kalkınma Bakanı Wafa Bani Mustafa ile önemli bir iş birliği adımı attıklarını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK Başkanı Yener’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
Dünya genelinde, göçmenlerin sayısının hızla artmasının, bu kişilerin sosyal entegrasyonu, ekonomik katkıları ve insan hakları gibi konuları daha önemli hale getirdiğini belirten Sosyolog Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı, “Beyin göçü, iklim göçü ve kadın göçü gibi kavramlar, geleceğin en önemli göç dinamikleri arasında yer almaktadır.” dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AFAD'ın kuruluşunun 16'ncı yılına ilişkin paylaşımında, "AFAD son 16 yılda; 5 kıtada, 80’den fazla ülkede insani yardım ve arama kurtarma faaliyetlerine katılarak küresel vicdanın da sesi oldu. israilin Gazze’deki soykırımına karşı; 14 uçak ve 19 İyilik Gemisi ile 104 bin tonu aşkın insani yardımı mazlumlara ulaştırdı." dedi.