İnşaatta beton bloklar düştü: 2 yaralı
Batman’da bir inşatta düşen beton blokların altında kalan 2 işçi yaralandı.
Batman merkez Tilmeç Mahallesi’nde bir inşatta beton blokların düştü. Düşen beton blokların altında kalan 2 işçi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, yapımı devam eden bir alışveriş merkezi inşaatında beton blokları montajında çalışan Müslüm Akgül (31) Rıdvan Sağır (32) isimli işçiler, vinçle kaldırdıkları beton blokların üzerlerine düşmesi sonucu yaralandı.
Yaralı işçiler, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin ödediği bedellerin boşa gitmediği; sadece sınırlarımız içinde değil, sınırlarımızın ötesinde de barışın, güvenliğin, huzurun ve kardeşliğin egemen olduğu yeni bir dönemi mutlaka başlatacağız. Önce terörsüz Türkiye, sonra terörsüz bölge menziline inşallah varacağız." dedi.
Konya’da Meram, Karatay ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler, son bir ay içinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sındırgı depreminin ardından 607’si konut, 93’ü iş yeri olmak üzere toplam 760 bağımsız bölümün hasarlı olduğunu tespit ettiklerini bildirdi.
Ankara’da Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistin Mültecileri İçin Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRW) Ofisinin Kurulmasına Dair Anlaşma'nın onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.