Kamışlo'da patlama: 2 PKK/YPG'li yaralandı

Suriye’nin Kamışlo kentinde bomba yüklü motosikletin patlatılması sonucu 2 PKK/YPG'li yaralandı.
PKK/YPG kontrolündeki Suriye’nin Kamışlo şehrinde düzenlenen saldırıda 2 PKK/YPG'li yaralandı.
Mardin'in Nusaybin ilçesine sınır komşusu olan Suriye’nin Kamışlo kentinde Kudurbeg bölgesi Reci Caddesi üzerinde bulunan PKK/YPG noktasına bomba yüklü motosikletle saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 PKK/YPG'linin yaralandığı belirtildi.
Uzaktan kumanda ile infilak ettirilen bombanın patlama sesi Nusaybin’den duyulurken yükselen dumanlar da görüldü. Saldırı sonrası silah sesleri duyuldu. (Cihat Şayık-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi'ne katılmak üzere Azerbaycan'ın Hankendi şehrine gitti.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.