Koyun yüklü TIR devrildi: 3 yaralı
Siirt'in Baykan ilçesinde, koyun yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralanırken, onlarca koyun telef oldu.
Kaza, saat 18.30 sıralarında Siirt'in Baykan ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bitlis istikametinden Baykan istikametine doğru seyir halindeki koyun yüklü TIR, virajı alamayarak yola devrildi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan TIR sürücüsü ve yanındaki 2 kişiye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapan yol, vinç yardımıyla TIR'ın yoldan kaldırılmasıyla birlikte yeniden trafiğe açıldığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, PKK'nın Türkiye'den çekildiğini açıklamasına ilişkin, "Terör unsurlarının Türkiye’den çekilmesi ve silah bırakmaya dair yeni adımların açıklanması ana hedefe uygun ilerlemelerdir." dedi.
ENKS Türkiye Temsilcisi Müslim Muhammed, "Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı"nda yaptığı konuşmada, "Kürtler haklarını elde etmezlerse Orta Doğu'da barış ve istikrar olmaz. Kürtlerin arzusu, kardeşleri gibi kendi topraklarında haklarıyla yaşayabilmektir." dedi.
Halepçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ahmed Qadir Ali, "Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı"nda, yaptığı konuşmada, Türkiye'deki Terörsüz Türkiye sürecinin Irak Kürdistanı'na da siyasal, toplumsal, güvenlik ve ekonomi alanında birçok faydasının olduğunu anlattı.
Kamuoyu Araştırmacısı Mehmet Ali Kulat, "Kürt Meselesine İnsani Çözüm Çalıştayı"nda yaptığı konuşmada, "HÜDA PAR Meclis'te bu sürecin bir yere kadar sigortası durumunda. HÜDA PARlılardan daha fazla HÜDA PAR'ın üstünde bir sorumluluk var. Yani üzerlerinde ciddi bir misyon, bir sorumluluk var." dedi.