Mardin’de çıkan silahlı kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 3 kişi arasından tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 60 yaşlarındaki İ.Y, belinden çıkardığı silahla 2 kardeşi cadde ortasında öldürdü.
Olay, İpekyolu’nun geçtiği Tepebaşı Mahallesi’nde saat: 15.40’da yaşandı. Alınan bilgiye göre, caddenin kenarındaki tali yolda karşılaşan Mustafa ve Emin Tezdönen kardeşler ile 60 yaşlarındaki İ.Y arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bekindeki silahı çıkaran İ.Y, Mustafa ve Emin kardeşleri kurşun yağmuruna tuttu. Tezdönen kardeşler olay yerinde hayatlarını kaybederken, İ.Y ise olay yerinden yürüyerek ayrıldı.
Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinden güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, çevrede toplanan vatandaşları dağıttı.
Polisler, olay yeri inceleme başlatırken, uluslararası İpekyolu tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
İncelemenin ardından cenazeler, Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdikleri görüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.
Okul ve üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala artan trafik yoğunluğuna dikkat çeken sürücü kursu işletmecisi ve uzman sürüş eğitmeni İlhan Taşkın, sürücülerin özellikle yoğun saatlerde trafiğe çıkmamaları, yolculuklarını önceden planlamaları, dinlenerek araç kullanmaları ve araç bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında başlangıçta 200 çifte destek sağlanmasının planlandığını, daha sonra bu sayının 300’e çıkarıldığını belirtti.