Otobüs ile servis minibüsü çarpıştı: 13 yaralı

Diyarbakır'da halk otobüsü ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü ile öğretmen servisinin kaza yapması sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi yaralandı.
Kaza 06.30 sıralarında Kayapınar ilçesine bağlı Fırat Mahallesi 583. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kolejin öğretmenlerini taşıyan 21 S 0949 plakalı servis ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait 21 BS 832 plakalı toplu taşıma otobüsü çarpıştı.
Kazada ilk belirlemelere göre, Murat Aslan, Keziban Güler, Mehmet Biçer, Eda Arslan, Fatma Buluş ve henüz ismi öğrenilemeyen 8 kişi daha yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar ilk müdahalenin ardından Salahattini Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ramazan Zeren - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.