Silah ile vurulan kadının babası ve 4 yakını gözaltına alındı
Gaziantep'te bir süre önce şiddet gördüğünü iddia ettiği eşini terk ederek babasının evine gelen ve dün başından silahla vurularak hayatını kaybeden kadının babası ve 4 yakını gözaltına alındı.
Olay, merkez Şehitkamil ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Maaşkuyu Caddesi üzerinde meydana geldi.
İddialara göre, 2 çocuk annesi F. Y. (26) bir süre önce şiddet gördüğünü ileri sürdüğü eşini terk edip babası H. T'nin evine geldi. F.Y. ile babası H.T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışma esnasında F.Y. silahla başından vurularak ağır yaralandı. Silah sesini duyanların haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan F.Y, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından baba H.T. ve isimleri öğrenilemeyen 4 yakını, polis tarafından gözaltına alınırken F.Y’nin cenazesi ise otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Otopsi işlemleri tamamlanan F.Y’nin cenazesi yakınlarına teslim edildi.
F.Y'nin yarın defnedileceği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR, Pakistan ve Afganistan'da, iki kardeş halkı karşı karşıya getiren ve aralarında düşmanlık tohumu ekilmesine zemin oluşturan adımlardan kaçınılması çağrısında bulundu.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kayacan, Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki mazlumların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek boykotun sürdürülmesi, yardımların artırılması ve yetimlere yönelik çalışmaların güçlendirilmesi çağrısında bulundu.
HAKSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Nakşi Erat, ticaretin sadece mal alıp satmaktan ibaret olmadığını belirterek, ticaretin güven, adalet ve dürüstlük üzerine kurulduğunda hem insanların hem de ülkenin kalkınacağını kaydetti
ABD mahkemesi, Halkbank hakkındaki ceza davasının düşürülmesini onayladı. Böylece Halkbank hakkında 9 yıldır devam eden hukuki süreç tamamen sona erdi.