Yanan otelin 5'inci katından atlayan kişi yaralandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yangın çıkan otelin 5'inci katından atlayan kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kızıltepe ilçesi Şanlıurfa Caddesi’ndeki otelin 5'inci katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Yangının fark edilmesiyle vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Bu sırada 5'inci katta bulunan Sedat T, alevlerden kurtulmak için pencereden atladı.
Yaralanan Sedat T, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İtfaiye ekipleri, otelde mahsur kalan 10 kişiyi kurtardı.
Yangın sonrası binada hasar oluşurken yangının çıkış sebebi araştırılıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Şehitkamil ilçesindeki bir ilkokulda kantincinin, yaptığı tostlara Kur'an-ı Kerim'in sahifelerini sardığı iddiaları üzerine veliler protesto düzenledi. Valilik, kantinin ticari faaliyetlerini durdurup soruşturma başlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nasıl 15 Temmuz direnişi ile darbecilere meydanları dar ettiysek, inşallah, darbe anayasası utancından da bu milleti mutlaka kurtaracağız.” dedi.
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 3,6 büyüklüğünden bir deprem meydana geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her ne kadar kimileri rahatsız olsa da son dönemde yürütülen tahkikatları gayet olumlu karşılıyoruz. Türkiye'yi safrasındaki taşlardan kurtaracak her adımın kazananı ülkemiz, milletimiz ve şüphesiz demokrasimiz olacaktır." dedi.