Umut Kervanı ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı

Umut Kervanı Adana Kadın Kolları, düzenledikleri yardım organizasyonuyla yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyim ve kırmızı et gibi temel ihtiyaçlarını ulaştırdı.
Adana'da yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatan Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.
Umut Kervanı, toplumda dayanışma bilincini artırmayı ve ihtiyacı olanlara el uzatmayı kendine misyon edinerek ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda, giyim ve kırmızı et gibi temel ihtiyaçların teminini gerçekleştirdi.
Bugün düzenlenen yardım etkinliğinin bu hayırlı amaç doğrultusunda atılan önemli bir adım olduğunu söyleyen Adana Umut Kervanı Kadın Kolları Başkan Zehra Dağgilli, yardım faaliyetlerinin önemini ve amacını anlattı.
"Muhtaç ailelere yardımda bulunuyoruz"
Umut Kervanı Adana Kadın Kolları Başkanı Zehra Dağgilli, yardımlarına devam ettiklerini belirterek, "2 ayda bir Umut Kervanı olarak muhtaç ailelere yardımda bulunuyoruz. Bugün de Allah'ın izniyle bu yardımlarımızdan birini gerçekleştirdik" dedi. Dağgilli, Adana'da yetim, yoksul ve muhtaç ailelere yönelik olarak toplandıklarını ifade etti.
"Biz bir köprüyüz"
Düzenledikleri yardım organizasyonunda gıda, giyim ve kırmızı et gibi temel ihtiyaç maddelerini temin ettiklerini dile getiren Dağgilli, "Biz bir köprüyüz ve Allah bize bu köprü olabilmeyi nasip etti. Bu köprüde adımlarımızı güzel atabilmeyi Allah bize nasip eylesin." şeklinde konuştu.
"Manevi olarak da onlara dostluk yapmaya çalışıyoruz"
Maddi yardımların yanı sıra manevi destek de sağladıklarını kaydeden Dağgilli, "Burada sadece maddi yardım değil manevi olarak da onlara dostluk yapmaya çalışıyoruz. Bir araya geldiğimizde güzel sohbetlerde bulunuyor, birbirimizi tanıma ve ihtiyaçlarını karşılama adına elimizden geleni yapıyoruz." dedi.
"Hayırseverler çoğaldıkça, bizim yardımlarımız da orantılı olarak artış gösterecek"
Yardımlarının devam edeceğini ifade eden Dağgilli, "İnşallah bu yardımlarımız devam edecek. Tabii ki bizlere yardım eden hayırseverler çoğaldıkça, bizim yardımlarımız da orantılı olarak artış gösterecek. Rabbim bize bu yolda kuvvet versin inşallah" diye konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adıyaman'da bugün 10.39'da, 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
Konya merkezli olarak 17 ilde FETÖ’nün gizli askeri yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.
Bingöl’ün Solhan ilçesi Asmakaya Köyünde çiftçilerin başı domuz sürüleri ile belada. Bu aylarda bahçe ve tarlalara yaban domuzları zarar vermeye başladı.
Bingöl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ceviz üreticilerine yönelik yaptığı açıklamada, kış soğuklarında ağaçların zarar görmemesi için sulamanın kontrollü bir şekilde sonlandırılması gerektiğini belirtti.