Bingöl'de 1900 hastaya "Evde Bakım Hizmeti" veriliyor

Evde bakım birimini yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulunan Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Samet Tatlı, birimin 1900 hastaya hizmet verdiğini söyledi.
Evde Bakım Birimi 1900 hastaya evde hizmet vermekte olup bu hastalardan 200 tanesine hasta yatağı desteğinde bulunuldu.
3 adet araç ve 15 personelle sağlık hizmeti sunan birim günde ortalama 40 hastaya hizmet vermekte olduğu belirtildi.
Hizmet verilen hastalara günlük bakımları esnasında muayene işleminin yanı sıra pansuman, enjeksiyon, kan tahlili, serum gibi hizmetler de rutin olarak sağlanmaktadır.
Hastaların almış oldukları hizmetleri, hasta yakınlarının da talepleri doğrultusunda değerlendirdiklerini ifade eden Başhekim Tatlı, iHasta yakınlarımızın taleplerini dinledik. Daha iyi bir hizmeti nasıl sunarız diye yerinde bir değerlendirme yaptık. Tespit ettiğimiz eksiklikler noktasında da derhal çalışmalara başladık. İlimiz Merkezi ve merkez köyleri dâhil 1900 hastaya sağladığımız sağlık hizmetimizi daha iyi ve kaliteli hale getirmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte mesai harcıyoruz. Günlük olarak 40 hastaya sunduğumuz hizmetler geniş bir yelpazeye sahip olup hasta memnuniyeti arkadaşlarımız açısından son derece önemli bir kıstas olarak belirlenmiş durumdadır. Sadece hastanemize gelip sağlık hizmeti alanlar değil hastanemize gelme imkânı olmayan 1900 vatandaşımıza da onların ailelerine de en sağlıklı ve kaliteli hizmeti götürmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir depoya düzenlenen operasyonda, üretilen sahte salça ve zeytinyağına el konularak bir kişi gözaltına alındı.
Çocukluk çağı kanserlerinin, 0-18 yaş arasındaki çocuklarda görülen ve yetişkin kanserlerinden farklı biyolojik özelliklere sahip kanser türleri olduğunu belirten Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Elif Güler Kazancı, en yaygın çocukluk çağı kanserlerinin lösemi, lenfoma ve beyin tümörleri olduğunu söyledi.
Şanlıurfa’da yaklaşık 35 yıldır sigara kullanan Muharrem Öncül, Sigara Bırakma Polikliniğinde tedavi olarak sigarayı bıraktı.
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, Zabıta ve Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin ortak denetiminde, bir kasapta 400 kilogram kokmuş et bulundu.