HÜDA PAR Cizre İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı
Son dönemlerde kan stoklarında meydana gelen azalma nedeni ile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destekler devam ediyor.
Kızılay'ın Coronavirus sürecinde kan stoklarının azaldığını belirterek kan verme çağrısına destek vermek için Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin ile birlikte parti üye ve gönüllüleri kan bağışında bulundu.
Cizre Kaymakamlık binası önünde bulunan kan alma aracına giderek kan bağışında bulunan HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı ve partililer hem kan verdi hem de herkesi kan vermeye davet etti.
Yapılan kan bağışı programı ile ilgili konuşan HÜDA PAR Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin, kan ihtiyacı olanların sıkıntı yaşamaması adına kan bağışında bulunduklarını belirtti.
Elçin, "HÜDA PAR Cizre ilçe teşkilatı olarak insani sorumluluğumuzu yerine getirmek için Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Cizre'de Kızılay yetkililerinden aldığımız bilgilere baktığımızda son dönemlerde ülkemizde artan Coronavirus salgını nedeniyle vatandaşlar kan bağışında bulunamıyor. Bu da ülkede kan stokunu 90 bin üniteden 10 bin üniteye kadar düşürdü. Hastanelerin kan ihtiyacının karşılanması neredeyse imkânsız hale gelmiştir. Bizden umutla kan bekleyen kardeşlerimizin sıkıntı yaşamaması adına kan bağışında bulunduk. Bugün bu sıkıntıları bertaraf edemezsek, yarın bu sıkıntıları bizler de yaşayabiliriz. Hem ilahi hem de insani sorumluluğumuzu yerine getirmek için lütfen duyarlı olalım ve kan bağışında bulunalım. 09-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında 10.00-18.00 saatleri arasında Cizre Kaymakamlık binası önünde bulunan Kızılay kan bağış aracına herkesi kan bağışına davet ediyoruz. " dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Suriye’nin Tel Abyad kentinde eli kıyma makinesine sıkışan 8 yaşındaki Sara D, Akçakale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Küçük kızın yardımına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri koştu.
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle Malatya'ya 14'ü uzman, 1'i pratisyen olmak üzere toplam 15 hekim atandı.
Malatya'nın Pütürge ilçesinde bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle fenalaşan eşinin sevki için ambulans talebi reddedilen bir vatandaş, hastayı battaniyeye sararak özel aracıyla Malatya'ya getirdi.
Hava sıcaklıkların düştüğü ve nem oranının değişkenlik gösterdiği sonbahar mevsiminde vücudun dolaşım ve kas-iskelet sistemini doğrudan etkilendiğini belirten Fizyoterapist Mehmet Ateş, sonbaharda bel ve boyun fıtığı olan bireylerde ağrı artışı olabileceğini söyledi.