HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı'ndan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ziyaret

HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Öztürk'ü makamında ziyaret etti.
HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış ve beraberindeki partili heyet, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Öztürk'e ziyarette bulundu.
Ziyarette, gençliğin durumu, gençliğin yarını ve neler yapılabileceği konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
HÜDA PAR heyeti, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Öztürk'e görevinde başarılar dilerken, Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Aile Başkanlığı, 19 Ekim'de Elâzığ'da 'Son Kale: Aile' temalı panel düzenleyecek.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, geçtiğimiz günlerde yaptığı Erzurum ziyaretinde edindiği izlenimleri Meclis’te düzenlediği basın toplantısında dile getirdi.
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, kurum ziyaretleri kapsamında Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 15. toplantısının kapanışında yaptığı konuşmada, “İnşallah umutlu bir şekilde Türkiye modelini ortaya koyacağız ve bir daha hiç kimsenin acılar yaşamayacağı bir dönemi çocuklarımıza, torunlarımıza, gelecek nesillere armağan edeceğiz.” dedi.