Yapıcıoğlu yeniden HÜDA PAR Genel Başkanı seçildi

Birinci Olağanüstü Kongresini bu gün gerçekleştiren Hür Dava Partisi Genel Merkezi Genel Başkanlığa yeniden Zekeriya Yapıcıoğlu’nu seçti.
Genel seçimler öncesi Hür Dava Partisi Genel Başkanlığından istifa ederek Diyarbakır'dan bağımsız milletvekili adayı olan Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan boşalan Genel Başkanlık makamı, Partinin kurucu başkanı Av. Hüseyin Yılmaz tarafından vekaleten yürütülüyordu.
Bugün yapılan HÜDA PAR 1'inci Olağanüstü Kongresinde Genel Başkanlığa yeniden seçilen Zekeriya Yapıcıoğlu, yeniden Hür Dava Partisi Genel Başkanı seçildi.
Kongreye katılan delegelerin oy birliği ile Zekeriya Yapıcıoğlu'nu yeniden genel başkanlığa seçtiği öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Leman dergisinin alçak karikatürüne tepki gösterdi. Dinç, dini değerlere yönelik saldırılar karşısında sessiz kalınmaması çağrısında bulunarak Meclis’e sundukları kanun tekliflerine destek istedi.
HÜDA PAR, TBMM’ye emekli maaşlarının asgari ücretin altında olmamasına dair kanun teklifi sundu.
Fatma Muhacirani, “Nükleer tesislerimiz ciddi zarar gördü ancak müzakereler için henüz bir tarih belirlenmiş değil. Muhtemelen yakın bir tarihte de gerçekleşmeyecek.” dedi.
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.