Brezilya'da heyelan: Birçok araç toprak altında kaldı

Brezilya'da bir otoyolda toprak kayması sonucu yaklaşık 50 kadar kişinin araçlarla birlikte toprak altında kaldığı belirtildi.
Olay, Brezilya'nın Parana eyaletinde bir otoyolda meydana geldi.
Ülke medyasına göre aşırı yağış sonrası yaşanan heyelanda kayan topraklar otoyoldan geçen araçların üzerine yığıldı.
Bölge komutanı Albay Manuel Vasco de Figueiredo, yaptığı açıklamada "Arabada bir veya beş kişi olabileceğinden kurbanların tam sayısını veremiyoruz. 30 ila 50 arasında kurban olduğu gerçeğinden hareket ediyoruz." dedi.
Yerel medya şu ana kadar 2 kişinin cesedine ulaşıldığını bildirdi.
Olay sonrası bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekiplerini çalışmaları sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya’nın dış borcu, 2025 yılının ilk çeyreğinde 26,7 milyar dolarlık artış göstererek toplamda 317,5 milyar dolara yükseldi.
Gazze Şeridi’ndeki Filistin direniş grupları, Filistin halkını ve mukaddes mekânlarını savunma mücadelesini “Aksa Tufanı” çerçevesinde sürdürüyor.
Gazze'nin batısında işgalci rejim saldırısında Gazeteci İsmail Ebu Hatab şehit oldu.
Dera ilinde Narkotikle Mücadele Şubesi, doğu kırsalında bulunan depolarda yurtdışına kaçırılmak üzere hazırlanmış olan 1,7 milyondan fazla uyuşturucu hapı ele geçirdi.