Cumhurbaşkanı Erdoğan Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, siyonist işgalci rejimin Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik insanlık dışı saldırılarının muhatabının esasında bütün Müslümanlar olduğuna işaret ederek, bu saldırıları ve zulmü durdurmak için Türkiye ve Ürdün'ün birlikte çalışmasının önemli olduğunu vurguladı.
Gazze'den siyonist işgali altındaki Filistin'e ilk füzeler fırlatıldı
HAMAS Kudüs'ün batısına füze fırlattı, işgalcilerin sözde milletvekilleri sığınağa kaçtı
Siyonist işgal rejiminden Gazze'ye hava saldırısı: 9 şehid
Dışişlerinden siyonist işgalci rejimin saldırılarına tepki
TBMM Başkanı Şentop'tan "suskunluğa" tepki: BM ve tüm dünya yine sessiz
Siyonist işgalci rejimin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları sürüyor
Çavuşoğlu ile Zarif "siyonist işgalci rejimin" saldırılarını görüştü
Gazze'ye yönelik hava saldırısında aralarında 9 çocuğun da olduğu 27 şehid
Gazze'den siyonist işgali altındaki topraklara 150 roket atıldı
Siyonist işgalciler teravih namazının ardından Filistinlilere saldırdı İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Almanya'da milletvekilleri ve hükümet üyelerinin telefonlarına casus yazılım saldırısı düzenlenmiş olabileceği ortaya çıktı. Yetkililer, hedef alınan kişilere cihazlarının ele geçirilmiş olabileceğini varsayarak hareket etmeleri uyarısı yaptı.
ABD siyasetinde gözler 3 Kasım'daki ara seçime çevrildi. Cumhuriyetçiler Kongre'deki çoğunluklarını kaybetmemek, Demokratlar ise yönetim üzerindeki etkilerini artırmak için mücadele ediyor. Seçim sonuçları, Trump yönetiminin görev süresinin kalan iki yılında yasama faaliyetlerinin nasıl şekilleneceği açısından da önem taşıyor.
Hindistan’ın Manipur eyaletinde yıllardır dinmeyen etnik gerilim yeniden şiddete dönüştü. Kuki-Zo ve Naga toplulukları arasındaki çatışmada 5 kişi hayatını kaybetti.
Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Metn bölgesinde bulunan bir havai fişek deposunda çıkan yangın, patlamalara neden oldu.