Dünya geneli Coronavirus vaka sayısı 13 milyon 400 bini geçti

Dünyanın kâbusu haline gelen Coronavirus (Covid-19) salgınında dünya geneli ölü sayısı ise 581 bin 288'e ulaştı.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yaklaşık 200 ülke ve bölgeye yayılarak Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Pandemi” olarak kabul edilen Coronavirus salgınına karşı dünya çaresiz kaldı. Önüne geçilemeyen virüs salgını, can almaya devam ediyor.
Dünya genelinde Coronavirus hastalığına yakalananların sayısı 13 milyon 461 bin 405’e yükselirken hastalığa yakalandıktan sonra iyileşenlerin sayısı ise 7 milyon 851 bin 525'e ulaştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de akaryakıt yüklü tankerin neden olduğu patlamada 5 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
HAMAS, tüm canlı esirleri ve bulabildikleri cenazeleri teslim ettiklerini, kalan cenazeler için ise özel ekipman gerektiğini belirtti.
Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü (WOAH), Irak'ın kuzeyinde yüksek derecede bulaşıcı bir kuş gribi türünün yayıldığını duyurdu.
Çin, ABD'yi Güney Çin Denizi bölgesinde kasıtlı olarak istikrarsızlık yapmakla suçladı.