Hindistan'da düşen kaya parçaları 9 turisti öldürdü
Hindistan'ın Himaçal Pradeş eyaletinde dağdan kopan kaya parçalarının turist kafilesine çarpması sonucu 9 kişi öldü.
Olay, Himaçal Pradeş eyaletinin Sangla vadisinde meydana geldi.
Hint medyasında yer alan haberlere göre bölgede düzenlenen bir gezi esnasında turist kafilesinin üzerine dağdan koparak yuvarlanan kaya parçaları çarptı.
Yetkililer, olayda 9 turistin öldüğünü 2 kişinin de yaralandığı söyledi. Yetkililer, yaralıların yakındaki bir hastaneye kaldırıldığını sözlerine ekledi.
Yetkililer, güvenlik nedeniyle yolun araç ve yaya rafiğe kapatıldığını söyledi.
Cadde boyunca polis konuşlandırılırken yaklaşık 50 araç yolda mahsur kaldı.
Bölgedeki kurtarma ekipleri, kaya parçalarının düşmeye devam ettiğini, bu nedenle çalışmaların aksadığını kaydetti.
Kayaların yuvarlanma anları kameralara yansıdı
Öte yandan kaya parçalarının düşme anları çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.
Görüntülerde dağdan kopan irili ufaklı kaya parçalarının yoğun bir şekilde aşağıya doğru yuvarlandığı, arabalara çarptığı ve büyük bir toz bulutu oluşturduğu görülüyor.
Görüntülerde ayrıca kaya parçalarının çarpmasıyla Baspa Nehri üzerindeki Bailey Köprüsü'nün yıkıldığı görülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Rusya’nın başkenti Moskova’da bir hafta içinde ikinci kez patlama yaşandı. Olayda iki polis memuru ile bir sivilin öldüğü bildirildi.
İşgal rejimi, yürürlükteki ateşkese karşın Gazze Şeridi’nin birçok bölgesini hava saldırıları ve topçu atışlarıyla hedef aldı.
ABD Başkanı Donald Trump, Grönland’ın ulusal güvenlik açısından hayati önemde olduğunu savunarak bölgeye özel temsilci atadıklarını açıkladı. Açıklamalara AB’den Danimarka’ya destek geldi.
Siyonist rejim sözde başbakanı Netanyahu'nun Lübnan'a yönelik yeni bir savaş için ABD Başkanı Donald Trump'tan "yeşil ışık" aradığı öne sürülürken, Beyrut yönetimi yeni bir tırmanışa dair hiçbir garanti olmadığını açıkladı.