İran'da grip salgınından ölenlerin sayısı artıyor
İran'da grip salgını nedeniyle eylül ayından bu yana 81 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
İran Sağlık Bakan Yardımcısı Ali Rıza Reisi, son bir hafta içinde 8 bin 333 kişinin grip şikayetiyle hastanelere başvurduğunu ifade etti.
Reisi, eylül ayından bu yana grip salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 81'e çıktığını kaydetti.
Ülkenin Gülistan, Mazendaran, Kehguliye-Buyer Ahmed, Kirman ve Ahvaz eyaletlerinde H1N1 virüsü (domuz gribi) tespit edildiği açıklanmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
14 ülke ortak bir bildiri yayınlayarak, Siyonist rejimin, işgal altındaki Batı Şeria'da 19 yeni yerleşim yeri kurma kararını şiddetle kınadı ve bu tür adımların uluslararası hukuku ihlal ettiği konusunda uyardı.
İran kuvvetleri, ülkenin güney sularında kaçak yakıt taşıyan bir gemiye el koydu ve gemideki 16 yabancı mürettebat üyesini gözaltına aldı.
Yemen'in uluslararası alanda tanınan hükümeti ve Ensarullah grubu, çatışmanın her iki tarafındaki binlerce cesedin kurtarılması ve takas edilmesi konusunda bir anlaşma imzaladı.
Nijerya'daki bir camide meydana gelen patlamada 7 kişi hayatını kaybetti.